vineri, 22 aprilie 2011

Ziua Pământului


Salutare! astăzi, 22 aprilie, este ziua Pământului. Probabil că nu mulţi dintre voi ştiaţi acest lucru, dar îl aflaţi acum. Şi ghiciţi cine sărbătoreşte această zi minunată? chiar GOOGLE!

Am scris acestea pentru a avea grijă măcar astăzi de firava şi grijulia noastră planetă Terra, şi mai ales, nu suntem singuri! sunt atâtea varietăţi de animale şi de plante pe această planetă, şi dispar de la o zi la alta. Asta numai din cauza omului. Aşa că...haideţi măcar astăzi să fim şi noi mai grijulii, sau dacă se poate, mereu...

Nu uitaţi, şi mineralele, rocile şi pietrele fac parte din Planeta Terra! protejaţi-le cum puteţi!

BLOGUL ROCI ŞI MINERALE VĂ UREAZĂ SĂRBĂTORI PASCALE FERICITE! :)

5 comentarii:

  1. Ce bine ar fi daca oamenii ar constientiza macar o mica parte din raul pe care-l fac naturii. Pana una-alta Pamantul este singura noastra casa si trebuie sa avem grija de el pentru copiii nostri. Multumesc ca ne-ai amintit de acest eveniment! Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  2. O, Alina, ai să vezi că D-zeu are grijă de toate şi într-o zi toate vor fi răzbunate...Multumesc de comentariu si de urare. La fel si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma intreb cum am fi noi fara Pamant? Pamantul ne ofera hrana, apa, adapost si absolut toate resursele naturale gaz, petrol, aur, diamante... Noi doar ne folosim de el si in plus il mai si "murdarim". Asa cum ne place sa avem curatenie in camine, asa ar trebui sa pastram si pamantul, doar e al NOSTRU ! Dar mai avem multe de invatat pana sa ajungem acolo, iar timpul e limitat ! La multi ani batranule si iarta-ne ca nu te apreciem asa cum meriti !

    Sarbatori fericite Alexandru!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, multumesc :D
    Trebuie să trăim cu spreanţa că într-o zi totul se va rezolva. Într-adevăr, toată lumea ar trebui să-i ureze la mulţi ani măcar astăzi bătrânului pământ. Vă urez sărbători fericite tuturor si sa va aduca iepurasul ceva f. f. frumos.

    RăspundețiȘtergere

Salut! aştept comentariile voastre referitoare la postare şi blog!