duminică, 24 octombrie 2010

Purificarea cristalelor 2

Cristalele – emotiile Pamantului

Cristalele ne atrag prin frumusetea lor si prin inca ceva, acel ceva misterios ce ne cheama fara sa stim de ce, ne cheama sa le privim, sa le luam cu noi acasa, sa le admiram, si sa le folosim spre vindecarea sufletului si echilibrul trupului. Stim ca ele ne sunt prietene, indiferent ce hram poarta, ce denumire sau ce culoare au. Vocea interioara ne spune asta... si nu greseste.
Se scriu multe despre cristale, se spun si mai multe, din tot acest noiam de informatii am ales pe acelea ce sufletul imi spune ca sunt adevarate. Insasi cristalele au raspuns in felul lor misterios si tacut, dar totusi graitor intrebarilor mele. Astfel am reusit sa le descifrez o parte din taine.
Ce sunt ele? Emotiile Pamantului! Emotiile pozitive, desigur. Se pare ca acesta e raspunsul corect. Pamantul fiind o fiinta vie, cu dorinte, cu temeri, cu trairi si în consecinta cu emotii. Cristalele sunt emotiile Pamantului încarcate cu iubirea lui fata de noi si fata de toate vietuitoarele ce traiesc aici.
Ele reprezinta cea mai inalta forma de organizare a regnului mineral. Emit energie, ca orice forma de materie existenta in cosmos. Sa nu uitam ca materia nu e decat o forma de energie de vibratie mai joasa, energie concentrata ce contine in ea samburele de divinitate. Si cristalele au “samburele” lor divin si datorita formei lor de organizare, ele raspandesc aceasta lumina divina mult mai usor decat alte vietuitoare ale Pamantului. Fiecare cristal e o mica holograma. Lumina e împrastiata în toata masa cristalului, uniform. As putea spune ca sufletul lor e in toata masa lor, în tot trupul cristalului. Sau altfel spus un cristal e în egala masura trup si suflet. Sufletul lor are darul de a atrage si concentra Lumina ce vine spre ele din mediul înconjurator, ele avand proprietati magnetice naturale. Cristalele atrag în mod natural Lumina si o raspandesc în jurul lor, o concentraza, o emit... Se simt bine cind sunt înconjurate de Lumina, respectiv de energii de vibratie înalta, pentru ca asa cum am spus, ele sunt emotiile Pamantului, iar planetei noastre îi place iubirea. Însa, asa cum un magnet atrage fierul, cristalul atrage nu doar Lumina, ci orice tip de energie. Si în aceeasi masura el raspandeste energia cu care este voluntar sau nu încarcat. Atunci cand în jurul lor este multa energie negativa, procesul de purificare efectuat de cristale, deci de raspandire a luminii acumulate, poate fi afectat. Cristalul pur si simplu se sufoca, este invadat de vibratiile joase, si are el însusi nevoie de purificare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Salut! aştept comentariile voastre referitoare la postare şi blog!