luni, 25 octombrie 2010

RUBRICA DE ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

Dacă aveţi întrebări sau nedumeriri despre un mineral, o rocă, etc, scrieţi un comentariu cu întrebarea, iar răspunsul se va afişa de către mine!

6 comentarii:

  1. Unde putem gasi, pe net, un curs de mineralogie care sa descrie rocile banale pe care le putem gasi pe strada, cum ar fi amdezit ,dacit marmura, cuarturi..de-o vreme sunt interesat de pietrele banale pe care le gasesc pe strada, nimeni nu le ia in seama si ele sunt foarte interesante..Am gasit pietre colorate, maro chiar grena, pot fi marmure dar mai ce?Pe langa blocurile noastre avem o mina de informatii geologice si nu ne interesam decat de rocile mai rare..nu mai pot face a 2-a facultate, varsta, insa am devenit pasionat de minerale si roci si informatii relevante , pe temele mele de interes, gasesc greu, toata lumea se intereseaza de pietrele scumpe, stralucitoare sau rare, nimeni de andezit, granit, bazalt..nici imagini bune nu gasesc..Ion Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut
    Cu timpul, dacă urmăreşti blogul acesta, vei găsi tot ce doresti!
    săptâmânal, sunt postări despre minerale rare si comune, de la cele mai banale la cele mai rare.
    Bineînţeles, poti cauta sau urmări si alte bloguri, cum ar fi http://fosilemineraleroci.blogspot.com, sau in cel mai rău caz poti cumpara revista comorile pamantului, de acolo iau toate informatiile
    Vezi eventual uită-te la http://mineralul.blogspot.com/p/glosar-cu-minerale.html, unde am pus o listă de minerale sau pietre cu date sespre ele pe blog, continând date despre răspândire, carcateristic si multe altele. Poate găsesti ce iti trebuie.

    PS: să-mi spui daca te-am ajutat si daca ai alte intrebari despre minerale sau altceva te rog lasa un comentariu. MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru raspuns! Orice ajutor este bun.sunt intr-o perioada grea, nu am nici tim si nici bani,cit si mari probleme la serviciu dar, sper ca la vara, in vacanta, ma voi ocupa mai mult si voi urmarii tot ce gasesc pe net.citesc si carti insa lipsa ilustratiilor ma face sa nu ma incred in ele, cum poti cunoaste un mineral pana nu-l vezi?Revista o cumpar pe sarite, am bani f.putini si multe obligatii, trebuie si sa mancam..

    RăspundețiȘtergere
  4. poti sa-mi scrii 4 intrebari grele despre roci si raspunsul

    RăspundețiȘtergere
  5. trimite-mi raspusul pe mail la opoly27@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Salut! aştept comentariile voastre referitoare la postare şi blog!